Autotechniek

Wij zijn specialist in het oplossen van onmogelijke problemen, zoals: cilinderkop problemen, transmissie problemen en onderstelproblemen. Wij modificeren veersystemen van Citroën en zijn bijvoorbeeld XM specialist in de breedste zin van het woord.

Op campergebied is er zeer veel ervaring met de chasisconstructie van Citroën en Fiat, ook Iveco is één van de merken waar veel ervaring mee is. De Amerikanen zijn de grote liefde. De GM chasis kunnen compleet gemodificeerd worden en alle technische reparaties zijn mogelijk.

Alle technische disiplines zijn op drie locaties in huis. Denk hierbij aan: motorrevisie (deelrevisies), finetunen van motoren, laswerkzaamheden (aluminium, RVS, staal) en uitlijnen (computer). Wij bouwen bijvoorbeeld de 6.5 turbodiesel van Chevrolet terug van electronisch naar manueel aangestuurde brandstofpomp inclusief manueel aangestuurde wastegate. U kunt het zo gek niet bedenken en wij doen het voor u. Met betrekking tot klassiekers kan ik u nog vertellen dat er een scala van antieke auto’s in onderhoud zijn van Airstream, Buick, Chevrolet, Citroën, Daimler, Jaguar, Peugeot tot Renault. Wij zijn ook diesel specialist.

Sinds een aantal jaar kunt u ook voor uw Maserati bij ons terecht.

Voor uw APK 1 en 2 kunt u bij ons terecht.

Tags , , , , , , , , , ,